ДОБРЕ ДОШЛИ !

Автосервиз "Сева Кар" ЕООД
вече 18 години се занимава с ремонт и доставка на Американски автомобили. Предлагаме внос на пълна гама авточасти за Американски и други марки автомобили. Автосервиза е специализиран в ремонт на джипове , бусове и товарни автомобили. Сервизът предлага пълен асортимент  на услуги като ремонтна дейност на различни марки автомобили, прегледи АГУ, Г.О и други...

Фирма Сева Кар ЕООД е с дългогодишен опит в сервизното обслужване и ремонтирането на леки автомобили, джипове, бусове и товарни автомобили.

Ние работим с едни от големите вносители на авточасти в страната и чужбина. Фирмата разполага с широка гама части за леки и товарни автомобили, джипове и бусове както нови, така и втора употреба.


За да поддържаме богат асортимент, извършваме постоянен внос на автомобили от чужбина за части. Също така доставя авточасти по поръчка. Всички видове поръчки се извършват както с куриер до всяка една точка на страната, така и със собствен транспорт. Изкупува повредени джипове, автомобили, бусове и мотоциклети.Фирма Сева Кар ЕООД разполага със специализирани автомобили за репатриране на повредени и тежко катастрофирали автомобили в страната и чужбина.

Фирма Сева Кар ЕООД предлага на своите клиенти бързо и коректно обслужване. За нас основна цел е да намалим времето прекарано от вашите превозни средства в сервиза.

Лице за контакт: Севастиян Якимов

Телефон: 0899026989

Мобилен: 0888372287

 

Адрес:гр. София,
в. з. Враня - Лозен,
ул. Рила 3
Телефони: 087 9026989, 089 9026989
088 8372287, 02 9746363
E-mail: sevacar@yandex.ru
sevacar@narod.ru
sevacar@mail.bg

© Сева кар 2012, Всички права запазени. начало :: за нас :: услуги :: обяви :: контакти